Ricin EKO - 100 ml

79 kr
Finns i lager för omgående leverans
Finns ej i lagret
Endast få kvar i lagret (1 st)
Finns ej i lagret
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager! Din e-postadress sparas i upp till 180 dagar.

Produktbeskrivning:

RICINOLJA (Indien)

Ricinolja är kallpressad från fröet av Ricinus communis och är nästan luktlös och smaklös. Ricinolja är ett viktigt biobaserat råmaterial i olika kosmetika, tvål, textiler, massageoljor och till och med läkemedel. Ricinolja anses av många vara en av de finaste naturliga hudmjukgörare som finns idag.

Ricinolja har också en naturlig solskyddsfaktor 9.


Ingredienser (INCI): Ekologisk och kallpressad Ricinolja (Ricinus communis) från frön.


Användning utvärtes: Hår-, ansikts- och kroppsolja. Undvik direkt ögonkontakt. Vid direkt ögonkontakt; tvätta grundligt med vatten.


Användning invärtes: Intag 1 tsk dagligen. Alternativt ringla lite över tex en sallad.




Artikelnummer:
BY10864

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen