Jojoba EKO - 100 ml

229 kr
Finns i lager för omgående leverans
Finns ej i lagret
Endast få kvar i lagret (3 st)
Finns ej i lagret
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager! Din e-postadress sparas i upp till 180 dagar.

Produktbeskrivning:

JOJOBAOLJA (Indien)

Jojobaolja är ett flytande vax som extraheras från Jojobafrön som finns i Jojoba, en buskplanta som växer i torra områden i sydvästra USA. Den betraktas som en högkvalitativ basolja på grund av sin höga stabilitet och lätta textur. Den är också idealisk som bas för flytande, icke-alkoholbaserade parfymer. Vår jojobaolja är den oraffinerade gyllene sorten.

Jojobaolja har också en naturlig solskyddsfaktor 4.


Ingredienser (INCI): Ekologisk och kallpressad Jojobaolja (Simmondsia chinensis) från frön.


Användning: Hår-, ansikts- och kroppsolja. Undvik direkt ögonkontakt. Vid direkt ögonkontakt; tvätta grundligt med vatten.




Artikelnummer:
BY10862

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen